Bozena Pedersen

Klinisk Tandtekniker Assistent

Uddannet Klinisk Tandtekniker Assistent i 2013 fra Tandteknikerskolen i København. Jeg er ansvarlig for administrationen hos Roskilde Tandteknik. Det er primært mig som modtager vores kunder – både på klinikken og i telefonen. Blandt mine specialer er også kommunikation med kommunen for de af vores patienter, som har helbredstillæg og som ønsker hjælp til at søge økonomisk tilskud. Ønsker du at afdrage din behandling, hjælper og vejleder jeg gerne ved behov for oprettelse af lån.

Jeg har også daglig kundekontakt på klinikken, hvor jeg udfører mindre behandlinger selvstændigt og supplerer generelt ved de fleste behandlinger i tæt samarbejde med Sasha.

Jeg tilstræber at gøre mit arbejde til UG, uanset om det handler om noget administrativt eller det er personlig hjælp og vejledning. Det er vigtigt for mig at at være åben og udvikle mig – både personligt og fagligt. Jeg sørger for løbende at videreuddanne mig og har senest deltaget i kurser i bla. implantatprotetik og kompetenceudvikling.

Rent privat holder jeg meget af at danse og rejser gerne verden rundt til forskellige dansearrangementer – også som underviser. Når vejret egner sig tager jeg ud at sejle i vores sejlbåd, gerne med fiskegrejet klar til frisk fangst.

Jeg ser frem til at møde dig på klinikken.