Dennis

Den livskvalitet jeg har fået igen er alle pengene værd
Tænder for mig er ikke blot udseende, men livskvalitet. Det erfarer man især hvis de ikke fungerer optimalt. Det gjorde mine tænder ikke. De var knækkede og jeg havde ofte smerter. Jeg var flov og tænkte meget over ikke at vise mine tænder, når jeg var sammen med andre.

Jeg var ikke glad, da min tandlæge fortalte at det var nødvendigt at trække alle mine tænder ud. Jeg blev henvist til Roskilde Tandteknik for at få fremstillet naturtro tandproteser. Vi påbegyndte behandlingen inden mine tænder blev trukket ud. På den måde kunne de lave en nøjagtig med forskønnet kopi af mit naturlige tandsæt og stå klar med et sæt nye tænder efter tandudtrækningen.

Umiddelbart efter tandudtrækningen fik jeg de nye tandproteser. De virkede både som en slags forbinding på sårene og sørgede for, at jeg ikke skulle gå tandløs. Jeg fik en midlertidig protese, som blev tilrettet nogle gange i takt med, at mine gummer svandt. Jeg valgte at være åben over for mine nærmeste og fortalte at jeg skulle have rekonstrueret mine tænder. Det gjorde hele forløbet meget afslappet og jeg slap for at skjule, hvorfor jeg så tit skulle til tandlæge. Alle omkring mig glædede sig sammen med mig. Og både min tandlæge og Roskilde Tandteknik viste undervejs en enorm omsorg og indfølingsevne i processen.

Med tiden svandt mine gummer i undermunden hvilke forårsagede at min protese i undermunden at blev løs. Jeg fik det råd at få implantater i undermunden og en underprotese, som kunne klikkes fast efter tryklås-metoden. Min tandlæge, som også er specialist i implantater,  undersøgte mine mund- og kæbeforhold. Og jeg fik en grundig vejledning i, hvad behandlingen gik ud på. Få dage efter fik jeg 4 implantater i undermunden. Behandling, vejledning og servicen fra personalet hos Roskilde Tandteknik og min egen tandlæge fortjener mere end bare topkarakter.

En stor tak til Roskilde Tandteknik for at have præsenteret mig for denne løsning. Jeg har fået en ubesværet dagligdag igen med et perfekt tyggeapparat, der virker lige så godt som mine oprindelige, naturlige tænder. Jeg kan igen med stor glæde spise spareribs!

Jeg kan varmt anbefale Roskilde Tandteknik. Den livskvalitet jeg har fået igen, er det alle pengene værd.

– Dennis