Dianna

Tandteknikere er tandlægeverdens kunstnere
“Vores smil gør det muligt for os at udtrykke glæde, jubel, tilfredshed – og vise andre, at vi anerkender dem. Mine ødelagte tænder gjorde, at jeg aldrig viste mine tænder og når jeg grinede var det med en hånd foran munden.

Jeg henvendte mig ved Roskilde Tandteknik, hvor både Sasha Pallisbeck og hendes personale, er dygtige til at give faglig rådgivning om, hvilke muligheder jeg havde og hvad der ville være holdbart på sigt. Jeg fik god og omsorgsfuld rådgivning, hvilke  gav mig en følelse af at blive indraget og ikke bare være “et nummer i rækken”.

Jeg oplevede samarbejdet mellem min tandlæge og Roskilde Tandteknik som yderst professionelt. De stod for at koordinere hele behandlingen. Jeg følte mig velinformeret og i kompetente trygge hænder. Jeg var hele tiden opdateret på kommende fase og oplevede aldrig at have ubesvarede spørgsmål.

Jeg er utrolig glad for mine nye tænder, hver gang jeg ser mig i spejlet. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det her noget før. Det er jo mine egne tænder, som blot er blevet forskønnet. Inden jeg besluttede mig for behnadlingen, skulle jeg overbevise mig selv om, at det ikke var et gebis jeg fik, men en tanderstatning. Jeg sammenligner det lidt med at male mit hus – det er jo stadig mit hus, selvom det har fået et opfrisket look.

Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det passer i farvenuancerne til mine naturlige tænder og mit ansigt. Selvfølgelig er det ikke gratis at få en sådan tandforskønnelse, men holdt op mod den livsglæde jeg har fået er det alle pengene værd. Jeg kan varmt anbefale Roskilde Tandteknik. Man får altid en god behandling. Man føler sig i trygge hænder. I receptionen og i telefonen bliver man altid taget imod med smil, venlighed og interesse.

Jeg er blevet gladere for mig selv og den måde jeg ser mig selv på. Det smitter af på andre som en selvforstærkende effekt. Hvis vi selv føler os tilfredse og skønne, så synes andre også, at vi er det. Min holdning er, at tandteknikere er tandlægeverdens kunstnere”.

– Dianna