Tandproteser

Vi fremstiller ikke bare tandproteser, men brugskunst…

Naturtro LUX tandprotese er en ’tanderstatning’ – ikke bare et gebis…
Til dig der ønsker det mest naturlige udseende, optimal pasform og kvalitet.

Roskilde Tandteknik har 40 års erfaring inden for individuelt fremstillede tandproteser. Ved fremstilling af en naturtro LUX tandprotese bruger vi teknikker og materialer, som gør det næsten umuligt at se det ikke er naturlige tænder. Som et redskab i vores forventningsafstemning kan vi bruge fotos af dine naturlige tænder som inspiration til, hvordan du ønsker at se ud ift. smil, tandstilling, farve, smilelinje og læbefylde. Det er ikke et must for at opnå et flot resultat, men kan være guideline og et hjælpemiddel i forventningsafstemningen.

Naturtro LUX tandproteser fremstilles med karakteriserede slidstærke tænder. Med individuelt fremstillede protesetænder kan vi skabe et udtryk og et udseende som opfrisker uden at forandre det personlige udtryk. Tænderne bygges op i mange farve- og nuancelag, hvilke giver dem et organisk og levende udseende. Vi detaljerer tænderne så de har brugstegn som naturlige tænder. F.eks. fine toner, skygger fra fyldninger og skævheder som måske altid har været et personligt karakter træk.. Vi indfarver og modellerer de kunstige gummer på tandprotesen, så det ligner naturligt tandkød med former fra underliggende tandrødder og nuanceforskelle i tandkødet.

Der er stor kosmetisk og æstetisk forskel på en standard tandprotese og en Naturtro LUX tandprotese. Bestil en gratis og uforpligtende forundersøgelse og se fremvisningseksempler af forskellige mulige tandproteser og løsninger.

Læs Karins, Mortens, Berits, Diannas og Dennis‘ fortællinger om deres behandlinger og se de flotte resultater.