46 36 77 70 [email protected]

Implantat- og trykknapsproteser

Trykknap-, tryklås-, klik- eller implantat-protese? Aftagelig bro?
– Mange navne samme funktion.

Hvad er et implantat?

Et implantat er en kunstig tand-rod, som kan indsættes hvis man mangler de naturlige tænder og derved mulighed for fastgørelse.

Implantater indsættes ved en tandlæge, ved brug af lokalbedøvelse. Det er ofte en mindre indgreb svarende til at få fjernet en tand.

Implantater er lavet af titanium og har den fantastiske evne at de kan gro fast i kæbeknoglen.

Ophelingstid når man har fået indsat implantater afhænger af knoglekvalitet og om det er i under- eller overkæben. Men regn med ca. 2-3 måneder.

Trods du evt. lige har fået fjernet tænder, søger vi for du ikke har en mellemperiode uden tænder.

undermundsprotese med tryklås
mand med implantater i munden

Hvor sidder implantaterne?

Implantatet sidder under tandkødet, i gummen og på toppen monteres en tryklås, som bliver den synlige del. Det er denne tryklås som fungere som knap. For tilsvarende i protesen sættes en trykknap, så protesen kan ”knappes” fast til gummen og derved nemt klikkes af og på.

Er du medlem af “Danmark”, i gruppe 1 eller 2, og har været det uafbrudt i over 5 år, kan der opnåes op til 50% i tilskud til implantatbehandlingen!

mand med tryklås i munden
endeligt resultat med protese med tryklås

Det siger vores patienter

Ofte hører vi kunder udtrykke efter en sådan behandling:

“Havde jeg kendt denne mulighed før, havde jeg gjort det for længe siden.”

“Min livskvalitet er blevet øget med 100%, jeg kan nu igen tygge, tale og leve som før, da jeg havde mine naturlige tænder.”

Øget livskvalitet

En aftagelig bro/trykknap-protese i overmunden fremstilles helt uden gane, hvilke giver de fleste en langt større glæde ved at spise, igen. Tandproteser på implantater sidder bare rigtig godt fast. Men er samtidig nemme at tage af- og på når de skal rengøres og implantaterne børstes.

Se patienternes flotte resultater

Morten

Morten

Dianna

Dianna

Berit

Berit