Når du overvejer at få en tandprotese

Et forløb hos Roskilde Tandteknik indledes altid med en gratis og uforpligtende forundersøgelse, så vi kan afstemme forventninger og finde frem til den helt rette løsning for dig.

Skal du have en tandudtrækningsprotese isat samme dag, som du får fjernet dine eksisterende tænder, koordinerer vi i fællesskab tider til tandudtrækning hos tandlæge og aflevering af protesen hos mig.

Hvor ofte du skal forvente at skulle besøge klinikken afhænger derfor helt af din situation og hvad du ønsker foretaget.

Har du helbredstillæg, hjælper vi også gerne med at sende overslag til kommunen vedr. økonomisk tilskud. Det er dit ansvar at oplyse os på klinikken, hvis du ønsker at vi skal hjælpe med at sende overslag til kommunen.

Når du skal have ny protese
Vi indleder med en uforpligtende og gratis forundersøgelse. Derefter laver vi en behandlingsplan, hvor vi sammen definerer dine behov og den type og standard tandprotese du ønsker. Herefter henvises du evt. til din tandlæge. Du får naturligvis udleveret et skriftligt overslag med en fast pris, som samtykkes, før vi påbegynder behandlingen.

Ved første møde tager vi evt. de første aftryk.

Anden konsultation
Her tager vi det endelige aftryk af dine gummer og evt. resttandsæt ved hjælp af den individuelt fremstillede aftryksske. I fællesskab, evt. med en pårørende, finder vi sammen de tandfarver og den tandform, som passer netop dig og opfylder dine ønsker. Medbring meget gerne fotos, fra tidligere, hvis du ønsker at din tandprotese skal være helt naturtro og ligne dine oprindelige tænder.

Tredje konsultation
Her finder vi den korrekte bidhøjde, tager sammenbid og der fremstilles en tandopstilling. Alt mens du sidder ved siden af og løbende prøver skabelon-tandprotesen i munden. På denne måde kan du godkende det endelige udseende inden vi færdiggør tandprotesen. Protesen færdiggøres først, når du er helt tilfreds og har godkendt den. Det er din tryghedsgaranti.

Fjerde konsultation
Her modtager du din færdige tandprotese og får rådgivning om brug, vedligeholdelse, efterbehandlinger, kontroller, eftersyn og garanti. Vi afregner for behandlingen ved aflevering af tandprotesen.

Alle behandlinger hos Roskilde Tandteknik er individuelle og der kan derfor forekomme afvigelser.