Priser

Ønsker du den billigste løsning – eller er du ude efter den mest naturtro, fastsiddende protese? En gratis og uforpligtende forundersøgelse gør det muligt for os sammen at forventningsafstemme.

Alle protesebehandlinger hos Roskilde Tandteknik er individuelt tilpasset kundens behov. Vi har naturligvis faste priser på vores produkter. Vi ønsker at vejlede dig bedst fagligt og personligt, hvorfor vi mener det er nødvendigt at beskrive alle tilvalg, som fravalg, der er mulige for netop dig.

En tandprotese er “medicinsk udstyr efter mål”. Det vil sige en skræddersyet behandling og et individuelt tilrettelagt forløb der imødekommer lige præcis dine behov og stemmer overens med hvad du ønsker at investere i at øge din livskvalitet.

Vi anbefaler derfor altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her vil vi oplyse og informere dig om hvad er der er af løsninger for dig i din specifikke situation og ud fra det, give dig et eller flere skriftlige overslag på mulige behandlinger.

Hos Roskilde Tandteknik garanterer vi altid en nærværende og omsorgsfuld behandling.

Vi er ikke tilfredse før du er.

Roskilde Tandteknik har som en af de få, overenskomst med bl.a. Roskilde, Lejre og Greve Kommune. Er du pensionist eller af anden årsag tilskudsberettiget, kan du spare op til 85% af din behandling.