46 36 77 70 [email protected]

Immidiatprotese

Skal du have trukket én eller flere tænder ud – og gruer du for en periode uden tænder? Ingen grund til bekymring!

Immidiatprotese også kaldet “tandudtrækningsprotese”

Vil du undgå at gå uden tænder imens din mund heler efter tandudtræk?
En immidiattandprotese er løsningen.

Det er muligt at planlægge den samlede behandling, så du undgår perioder uden tænder. Vi hjælper dig med at koordinere tider hos din tandlæge, så både datoer og tidspunkter passer sammen med forløbet hos os.
Inden du får trukket tænder ud, påbegynder vi behandlingen hos os. Vi afstemmer forventning til udseende, vælger i fællesskab tandfarver, planlægger forløbet og tager de første aftryk.

 

Indsættes efter tandudtræk

Umiddelbart efter tandudtrækningen får du den nye tandprotese indsat og undgår derfor at skulle bekymre dig om at vise dig tandløs for familie, kolleger og venner. Tandprotesen dækker gummerne efter tandudtrækningen og fungerer som en slags plaster på såret. Derved bevares både dit udseende og din tyggeevne.

Der kan forekomme at være ømhed og ubehag de første dage efter tandudtrækningen, hvorfor du altid bliver tilbudt en række kontroller i den første tid med din immidiat protese. I gennemsnit tager det ca. 6-8 måneder for gummen at hele helt op og stabilisere sig efter fjernelse af tænder.

undgå at gå tandløs med en immidiatprotese

Efterbehandling

Efter du har fået trukket tænder ud, kommer en periode hvor din gumme og knogler i kæben skal hele. Knoglen vokser sammen, hvor tænderne før sad og gummen vil hele – og svinde efter hævelsen.
Det er individuelt, hvordan man heler efter en tandudtrækning, men man kan opleve, at den nye tandprotese pludselig føles ’løs’ og at den passer dårligere. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at få tandprotesen tilpasset til de naturlige forandringer, der opstår i munden, ved hjælp af såkaldt rebasering.
Sidder protesten optimalt, passer den på dine naturlige tænder, implantater og mund generelt, men sidder den ikke helt optimalt, kan den gøre stor skade.

Roskilde Tandteknik har overenskomst med bl.a. Roskilde, Lejre og Greve Kommune. Er du tilskudsberettet, kan du spare op til 85% af din tandprotese behandling.

Vi hjælper dig med at søge!

Se patienternes flotte resultater

Morten

Morten

Dianna

Dianna

Berit

Berit