46 36 77 70 [email protected]

Nye tænder

Nye tænder: Roskilde Tandteknik hjælper dig med at genfinde din livskvalitet

Tændernes udseende har stor betydning for vores selvtillid og velbefindende. Mangler du én eller flere tænder, ved du helt sikkert, hvor meget det påvirker dig på daglig basis. Helt normale hverdagssituationer som at spise, kysse, synge og snakke bliver pludselig fyldt med bekymringer, og i det lange løb går det ud over livskvaliteten. Har du et ønske om at ændre på det, er en tandprotese den rette løsning for dig.

 

Roskilde Tandteknik har eksisteret i over 40 år, og vi har mange års erfaring med tandproteser. Gennem årene har vi hjulpet massevis af patienter med at få fornyet livskvalitet og genfinde glæden ved at smile – skal du være den næste?

Hvilken tandprotese er rigtig for dig?

Hos Roskilde Tandteknik tilbyder vi forskellige typer af tandproteser. Nogle af vores patienter har manglet flere af deres tænder i årevis, mens andre kommer til os, fordi de til et tandlægebesøg har fundet ud af, at de skal have trukket én eller flere tænder ud. Hvis sidstnævnte er tilfældet for dig, kan vi tilbyde dig en immediatprotese, så du undgår en periode uden tænder. Protesen bliver indsat umiddelbart efter tandudtrækningen, hvor gummerne er hævede. Når hævelsen har fortaget sig, er det for mange nødvendigt med rebasering for at justere protesens størrelse, så den sidder ordentligt fast på gummerne.

Har du manglet nogle af eller alle dine tænder i en længere periode, er en immediatprotese ikke relevant. Vi kan derimod tilbyde dig både delproteser og helproteser, og ønsker du det, har vi i samarbejde med din tandlæge mulighed for at lave en trykknapsprotese til dig.

 

Skal du have nye tænder i dele af munden?

Rigtig mange af vores patienter har nogle sunde og raske tænder, som de naturligvis ønsker at beholde. Skal du have nye tænder i dele af munden, kan følgende proteser være relevante for dig:

  • Vores unitor-protese egner sig godt til dig, der har sunde, eksisterende tænder, men som ønsker at erstatte de manglende tænder. I nogle tilfælde kan en unitor-protese få lidt løse tænder til at sætte sig bedre fast.
  • Vores partiel protese (også kaldet en overgangsprotese) egner sig godt til dig med løse, svage eller syge eksisterende tænder. Med en partiel protese har du hen ad vejen mulighed for at tilføje nye protesetænder, når dine egne tænder eventuelt bliver dårlige og skal fjernes.

 

Skal du have nye tænder i hele munden?

En helprotese egner sig godt til dig, der mangler alle tænderne i over- eller undermunden. Skal du have helproteser i både over- og undermund, får du et helsæt.

Helproteser sidder som udgangspunkt fast via et vakuum mod gane og gummer. Ønsker du en helprotese, der sidder bedre fast, kan en trykknapsprotese være den helt rigtige løsning.

Nye tænder pris

Prisen på nye tænder afhænger af, hvilken slags tandprotese du gerne vil have, og om du ønsker en billigere løsning eller en løsning, der er så naturtro som mulig.

Hvis du er interesseret i at få lavet nye tænder, tilbyder vi dig en uforpligtende forundersøgelse her i klinikken. Til forundersøgelsen finder vi både ud af hvilken tandprotese, der passer til dine behov, og hvad prisen på dine nye tænder bliver.

Finansieringsmuligheder: Få dine nye tænder på afbetaling

At få lavet nye tænder er en større investering, og det er ikke alle, der har mulighed for at lægge et så stort beløb på én gang. Hos Roskilde Tandteknik mener vi, at tandproteser skal være tilgængelige for alle – derfor tilbyder vi flere former for finansiering til dig, der gerne vil have nye tænder. Vi kan blandt andet tilbyde dig at låne op til 60.000 kr. uden gebyrer, så du har mulighed for at betale dine nye tænder på afbetaling.

Har du brug for lidt ekstra hjælp til det økonomiske, findes der også andre finansieringsmuligheder end dem, vi tilbyder her i klinikken. Roskilde Tandteknik har indgået et samarbejde med Roskilde, Lejre og Greve Kommune. Er du bosat i én af de kommuner, kan du potentielt få refunderet op til 85 % af dine nye tænders pris. Vi hjælper dig gerne med at søge om et kommunalt tilskud, hvis du er tilskudsberettiget. Er du medlem af Danmark i gruppe 1 eller 2, har du også mulighed for at få tilskud til dine tandproteser.

Se patienternes flotte resultater

Morten

Morten

Dianna

Dianna

Berit

Berit